Till Norrmejerier startsida
Stekt kyckling med salsa verdesås

Stekt kyckling med salsa verdesås

Mängd: 4 portioner

3/5
(3 röster)

Annons

Ingredienser

  • 4 kycklingfiléer
  • en klick Norrmejerier Smör
  • 2 dl Norrmejeriers Matyoghurt
  • 2 vitlöksklyftor
  • 1 dl hackad spenat
  • 1 dl hackad persilja
  • 1 dl hackad basilika
  • 400 g cannellinibönor
  • salt och peppar
  • 1 knippe rädisor

Gör så här

Sätt ugnen på 175°. Bryn kycklingen i smör, salta och peppra. Stek klart i ugnen ca 15-20 min. Mixa yoghurt, vitlök, spenat och örter. Häll av bönorna och vänd ned dem i såsen. Smaka av med salt och peppar.
Servera kycklingen med salsa verdesåsen och färska rädisor. Garnera gärna med ärtskott.