Matiga middagspannkakor gjorda på rågmjöl. Fyllda med ost och skinka. Toppade med en klick Lätt Crème Fraiche med Franska örter.
Mängd: 4 portioner
Sätt ugnen på 175°. Blanda mjöl och salt. Tillsätt hälften av mjölken och vispa till en jämn smet, häll sedan i resten av mjölken. Vispa i äggen. Hetta upp crêpespannan eller en vanlig stekpanna. Lägg i en klick smör. Häll i ett tunt lager av smeten och grädda på båda sidorna tills crêpen är gyllenbruna. Lägg i en skiva ost och en skiva skinka i crêpen, vik dem dubbelt och värm i ugnen i 5 minuter. Toppa de varma pannkakorna med en klick kall crème fraiche.
Har du fått pannkakor över sedan en tidigare måltid är detta ett perfekt sätt att snabbt få en matigare måltid. Passar också bra att ta med som lunchmat på jobbet och värma i micron.