Till Norrmejerier startsida

Ingredienser

  • 20 släta små bullar (se separat recept)
  • 200 g mandelmassa
  • 1 msk Norrmejerier Mjölk
  • 3 dl Norrmejerier Vispgrädde
  • 1 dl hjortronmylta (sylt)
  • 1 msk florsocker

till dekoration: några hjortron, citronmeliss

Gör så här

Skär av ett lock på varje bulle och gröp ur lite av innehållet. Blanda det med mandelmassa och mjölk. Vispa grädden lätt och blanda med hjortronmyltan. Fyll bullarna med mandelmassa och spritsa eller skeda på grädden. Lägg på locken och sikta över florsocker. Dekorera gärna med hjortron och citronmeliss.

Tips:

Gör gott för Norrland

Vi sticker ut hakan lite när vi säger att vi inte är ett vanligt företag, eftersom vi har som mål att Göra gott för Norrland och vi vill ha dig med i laget: Tillsammans gör vi gott!

Ta reda på mer om Gör gott