Till Norrmejerier startsida
Löjromsfyllda småpotatisar

Löjromsfyllda småpotatisar

De är lite pilliga att göra, men väl värda besväret när man ser resultatet.

3,5/5
(42 röster)

Ingredienser

  • 16 små färskpotatisar
  • 1 rödlök
  • 100 g löjrom eller stenbitsrom
  • 2 dl Norrmejerier Gräddfil

Gör så här

Koka potatisen i lättsaltat vatten tills den känns färdig med en provsticka. Låt svalna. Skär av ett lock på varje potatis och skär lite i botten så att potatisen står stadigt. Gröp ur potatisarna lite med en tesked. Skala och finhacka rödlöken. Fyll potatisarna med löjrom, gräddfil och finhackad rödlök.

Produkter i receptet:

Fjällfil - Ren njutning

Fjällfil® 4,2% är en mild och krämig fil av mjölk från norrländska gårdar. Den kittlande känslan på tungan är det som gör den så speciell. Ren, naturlig njutning! Toppa med dina egna favoriter eller häll upp och njut den som den är.