Till Norrmejerier startsida

Ingredienser

  • 750 g färsk liten potatis
  • några kvistar dill
  • 100 g löjrom, eller t ex röd kaviar
  • 1 dl finhackad gräslök
  • 2 dl Norrmejerier Gräddfil

Gör så här

Skrubba potatisen och koka den med dill i lättsaltat vatten ca 20 minuter tills de är klara. Servera potatisarna med löjrom, gräslök och gräddfil.

Tips:

Byt ut rom mot små bitar matjessill eller rökt fisk

Äntligen är våra Solskensfiler här!

Smaskiga Solskensfiler för de norrländska frukostborden med smak av Äpple/Päron och Kokos/Passion.

Norrmejeriers goda filsortiment

En stor Laktosfri nyhet!

Nu belönas alla norrlänningar som föredrar laktosfri mjölk med en ny, större och miljövänligare förpackning. Den är 97% återvinningsbar och har en växtbaserad biokork.

Läs mer