Till Norrmejerier startsida

Ingredienser

  • 750 g färsk liten potatis
  • några kvistar dill
  • 100 g löjrom, eller t ex röd kaviar
  • 1 dl finhackad gräslök
  • 2 dl Norrmejerier Gräddfil

Gör så här

Skrubba potatisen och koka den med dill i lättsaltat vatten ca 20 minuter tills de är klara. Servera potatisarna med löjrom, gräslök och gräddfil.

Tips:

Byt ut rom mot små bitar matjessill eller rökt fisk

Produkter i receptet:

En stor Laktosfri nyhet!

Nu belönas alla norrlänningar som föredrar laktosfri mjölk med en ny, större och miljövänligare förpackning. Den är 97% återvinningsbar och har en växtbaserad biokork.

Läs mer

Fjällfil - Ren njutning

Fjällfil® 4,2% är en mild och krämig fil av mjölk från norrländska gårdar. Den kittlande känslan på tungan är det som gör den så speciell. Ren, naturlig njutning! Toppa med dina egna favoriter eller häll upp och njut den som den är.