Till Norrmejerier startsida
Pasta med ärtor och kräftstjärtar

Pasta med ärtor och kräftstjärtar

Med ärtor och kräftstjärtar blir vardagspastan festfin.

Mängd: 4 portioner

4/5
(17 röster)

Ingredienser

  • pasta för 4 portioner
  • 200 g frysta ärtor
  • 200 g kräftstjärtar i lag
  • 2 dl Mini fraiche Örter & Vitlök
  • salt, peppar

Gör så här

Koka pastan enligt anvisning på paketet. Häll på ärtorna och låt dem koka med i pastavattnet de sista minuterna. Slå av vattnet, häll tillbaka pastan i kastrullen och vänd ned mini fraiche och väl avrunna kräftstjärtar. Hetta upp och smaka av med salt och peppar. Toppa gärna med finhackad dill.

Fjällfil - Ren njutning

Fjällfil® 4,2% är en mild och krämig fil av mjölk från norrländska gårdar. Den kittlande känslan på tungan är det som gör den så speciell. Ren, naturlig njutning! Toppa med dina egna favoriter eller häll upp och njut den som den är.