Till Norrmejerier startsida

Ingredienser

  • 4 portionsbitar laxfilé, ca 500 g
  • 1 tsk salt (gärna flingsalt)
  • 1 krm vitpeppar
  • 400 g penne
  • 1 röd lök, skivad
  • 2 äpplen, grovhackade
  • 2 dl crème fraiche Franska Örter

Gör så här

Sätt ugnen på grill 220°. Salta och peppra laxen. Stek i ugn ca 10 min. Koka under tiden pastan. Häll av vattnet och blanda ner lök, äpple och crème fraiche. Smaka av med salt och peppar. Servera med laxen. Dekorera gärna med färsk timjan.

Fjällfil - Ren njutning

Fjällfil® 4,2% är en mild och krämig fil av mjölk från norrländska gårdar. Den kittlande känslan på tungan är det som gör den så speciell. Ren, naturlig njutning! Toppa med dina egna favoriter eller häll upp och njut den som den är.