Till Norrmejerier startsida

Ingredienser

  • 800 g fast potatis
  • 250 g förvälld spenat
  • 3 dl Norrmejerier Vispgrädde
  • 2 vitlöksklyftor
  • 2 dl riven Västerbottensost
  • salt och nymalen peppar

Gör så här

Sätt ugnen på 175°. Skala och skiva
potatisen tunt. Varva potatis och
spenat i små ugnsfasta formar. Koka
upp grädde, pressa i vitlök, salta och peppra. Häll den heta grädden över
potatisen. Strö över lite ost och
gratinera i ca 30 minuter eller tills
potatisen blivit mjuk och fått fin färg.

Fjällfil - Ren njutning

Fjällfil® 4,2% är en mild och krämig fil av mjölk från norrländska gårdar. Den kittlande känslan på tungan är det som gör den så speciell. Ren, naturlig njutning! Toppa med dina egna favoriter eller häll upp och njut den som den är.