Till Norrmejerier startsida

Annons

Ingredienser

  • 2 gula lökar
  • 2 vitlöksklyftor
  • 1 aubergine
  • 1 zucchini
  • 1 msk tomatpuré
  • 2 burkar tomater, krossade
  • 4 dl Norrmejerier Crème Fraiche Fetaost-Soltorkade tomater
  • ca 12 lasagneplattor
  • 150 g fetaost

till servering: ärtskott

Gör så här

Sätt ugnen på 200°. Skala och fin-
hacka lök och vitlök. Tärna aubergine och zucchini. Stek lök, vitlök, aubergine och zucchini i smör i en stekpanna tills de fått lite färg. Tillsätt tomatpurén och tomaterna och låt puttra ca 10 min. Varva röran med crème fraiche och lasagneplattor i en smord form ca 20x30 cm, avsluta med ett varv tomatröra. Strö över smulad fetaost. Baka lasagnen i mitten av ugnen ca 30 min. Servera gärna med ärtskott.