Till Norrmejerier startsida
Ägg- och ansjovisröra på knäcke

Ägg- och ansjovisröra på knäcke

Mängd: 12 stycken

4/5
(35 röster)

Ingredienser

  • 12 bitar finncrisp eller knäckebröd
  • 2 ägg
  • 1 burk ansjovis à 125 g
  • 2 msk finhackad gräslök och persilja
  • 1 dl Norrmejerier crème fraiche
  • 1 vårlök eller purjolök
  • Norrmejerier Smör
  • peppar

Gör så här

Koka ägget ca 4 min så det fortfarande har lite rinnig kärna. Skala och hacka ägget. Blanda med ansjovisfiléer (dela dem om det behövs) örter och crème fraiche. Bred lite smör på brödet och klicka på ansjoviskrämen. Strö över lite fint skuren vårlök och toppa med nymalen peppar.

En stor Laktosfri nyhet!

Nu belönas alla norrlänningar som föredrar laktosfri mjölk med en ny, större och miljövänligare förpackning. Den är 97% återvinningsbar och har en växtbaserad biokork.

Läs mer

Fjällfil - Ren njutning

Fjällfil® 4,2% är en mild och krämig fil av mjölk från norrländska gårdar. Den kittlande känslan på tungan är det som gör den så speciell. Ren, naturlig njutning! Toppa med dina egna favoriter eller häll upp och njut den som den är.