Till Norrmejerier startsida

Ingredienser

  • 4 urvattnade saltsillfiléer
  • 5 dl tärnade inlagda rödbetor
  • 1 dl tärnad saltgurka
  • 2 tärnade kokta potatisar
  • 2 dl tärnade äpplen
  • 1 dl finhackad rödlök
  • 1-1 1/2 msk riven färsk pepparrot
  • 1 dl Norrmejerier Vispgrädde, hårt vispad
  • TILL GARNERING
  • 3 hårdkokta ägg

Gör så här

Skär sillen i små tärningar. Blanda samman alla ingredienser utom grädden. Låt stå kallt ett par timmar. Tillsätt grädden. Packa blandningen i en skål. Ställ den kallt minst 1 tim innan servering. Stjälp upp sillsalladen på ett fat och garnera med äggklyftor.

Gör gott för Norrland

Vi sticker ut hakan lite när vi säger att vi inte är ett vanligt företag, eftersom vi har som mål att Göra gott för Norrland och vi vill ha dig med i laget: Tillsammans gör vi gott!

Ta reda på mer om Gör gott