Till Norrmejerier startsida
Parmesankex med laxröra

Parmesankex med laxröra

Detta är den perfekta kombinationen av knaprigt, saftigt, smakrikt och lättlagat. En hit, med andra ord!

Mängd: 4 portioner

4/5
(55 röster)

Ingredienser

  • 200 g grovriven parmesanost
  • 200 g rökt lax i skivor
  • ett knippe färsk koriander
  • 2 dl Mini fraiche
  • grovmald svartpeppar

Gör så här

Sätt ugnen på 200°. Täck plåten med bakplåtspapper. Lägg den rivna osten i små högar med lite mellanrum. Grädda osten tills den är mörkt guldfärgad och knaprig, ca 8-10 minuter. Låt svalna. Strimla laxen och blanda med grovhackad koriander och minifraiche. Lägg en klick på varje kex och toppa med nymald svartpeppar. Ät direkt!