Till Norrmejerier startsida
Chokladtryffel med konjak

Chokladtryffel med konjak

Mängd: ca 25 stycken

4/5
(40 röster)

Ingredienser

  • 225 g mörk choklad
  • 1 dl Norrmejerier Vispgrädde
  • 1-2 msk konjak, rom eller likör
  • chokladströssel

Gör så här

Bryt chokladen i bitar. Lägg dem i en kastrull och häll i grädden. Värm försiktigt under omrörning så att chokladen smälter. Smaksätt med konjak. Låt svalna och ställ kallt så att chokladmassan stelnar. Forma små kulor med hjälp av två skedar. Rulla dem i chokladströssel. Förvara tryffeln kallt.

En stor Laktosfri nyhet!

Nu belönas alla norrlänningar som föredrar laktosfri mjölk med en ny, större och miljövänligare förpackning. Den är 97% återvinningsbar och har en växtbaserad biokork.

Läs mer

Fjällfil - Ren njutning

Fjällfil® 4,2% är en mild och krämig fil av mjölk från norrländska gårdar. Den kittlande känslan på tungan är det som gör den så speciell. Ren, naturlig njutning! Toppa med dina egna favoriter eller häll upp och njut den som den är.