Till Norrmejerier startsida
Chokladtryffel med konjak

Chokladtryffel med konjak

Mängd: ca 25 stycken

4/5
(32 röster)

Ingredienser

  • 225 g mörk choklad
  • 1 dl Norrmejerier Vispgrädde
  • 1-2 msk konjak, rom eller likör
  • chokladströssel

Gör så här

Bryt chokladen i bitar. Lägg dem i en kastrull och häll i grädden. Värm försiktigt under omrörning så att chokladen smälter. Smaksätt med konjak. Låt svalna och ställ kallt så att chokladmassan stelnar. Forma små kulor med hjälp av två skedar. Rulla dem i chokladströssel. Förvara tryffeln kallt.

Äntligen är våra Solskensfiler här!

Smaskiga Solskensfiler för de norrländska frukostborden med smak av Äpple/Päron och Kokos/Passion.

Norrmejeriers goda filsortiment

En stor Laktosfri nyhet!

Nu belönas alla norrlänningar som föredrar laktosfri mjölk med en ny, större och miljövänligare förpackning. Den är 97% återvinningsbar och har en växtbaserad biokork.

Läs mer