Till Norrmejerier startsida

Ingredienser

  • 200 g vit blockchoklad
  • 1 dl Norrmejerier Vispgrädde
  • ca 1 droppe pepparmintolja
  • 1 msk florsocker
  • 1 msk vaniljsocker

Gör så här

Hacka blockchokladen. Koka upp grädden. Låt koka ca 1 min. Ta kastrullen från värmen. Rör ner chokladen så att den blandas med grädden. Smaksätt med pepparmintolja. Låt stå ca 30 min. Rör tryffeln blank och slät. Täck över och ställ in i kylen ca 1 tim. Forma små kulor av tryffeln. Rulla dem i florsocker blandat med vaniljsocker. Förvara i kylskåp.

Äntligen är våra Solskensfiler här!

Smaskiga Solskensfiler för de norrländska frukostborden med smak av Äpple/Päron och Kokos/Passion.

Norrmejeriers goda filsortiment

En stor Laktosfri nyhet!

Nu belönas alla norrlänningar som föredrar laktosfri mjölk med en ny, större och miljövänligare förpackning. Den är 97% återvinningsbar och har en växtbaserad biokork.

Läs mer