Till Norrmejerier startsida
Crostini med paprika och chili

Crostini med paprika och chili

Små goda smörgåsar fyllda med paprika, lök, smaksatt crème fraiche och fetaost. Gott till drinken eller på buffébordet.

Mängd: 4 portioner

4,5/5
(4 röster)

Ingredienser

  • 2 ciabattabröd
  • 1 rödlök
  • 2 gula paprikor
  • 1 röd paprika
  • en klick Norrmejerier Smör
  • salt och peppar
  • 2 dl crème fraiche, Mexikansk Chili
  • 50 g fetaost
  • svarta urkärnade oliver

Gör så här

Strimla lök och paprika. Stek på svag värme i smör tills grönsakerna är mjuka. Salta och peppra. Skiva brödet och rosta i ugn tills skivorna är knapriga. Mosa ned fetaosten i crème fraichen. Lägg en sked av grönsaksröran på varje liten toast och toppa med fetakräm och en halv oliv.