Till Norrmejerier startsida
Grillad biff med ljummen bönsallad

Grillad biff med ljummen bönsallad

Mängd: 4 portioner

5/5
(5 röster)

Ingredienser

  • 4 utskuren biff á 150 g
  • ½ kg färskpotatis
  • 1 ask haricot vertes, ca 250 g
  • 1 ask vaxbönor, ca 250 g
  • 12 cocktailtomater, gärna röda och gula
  • 2 dl Norrmejerier crème fraiche Senap-Vitt vin-
  • Schalottenlök
  • 3 kvistar timjan

Gör så här

Koka potatisen. Koka bönorna i lättsaltat vatten ett par minuter tills de är nätt och jämnt mjuka. Häll av i durkslag och skölj dem i kallt vatten. Skär tomaterna i halvor. Blanda alla grönsaker med crème fraiche. Grilla köttet ett par minuter på varje sida. Salta och peppra. Värm grönsakerna och servera till biffen. Dekorera med timjan.

Gör gott för Norrland

Vi sticker ut hakan lite när vi säger att vi inte är ett vanligt företag, eftersom vi har som mål att Göra gott för Norrland och vi vill ha dig med i laget: Tillsammans gör vi gott!

Ta reda på mer om Gör gott