Till Norrmejerier startsida

Ingredienser

  • 1 dl strösocker
  • 1 dl vatten
  • 2 msk saft av citron
  • 400 g djupfrysta hallon
  • 1 1/2 dl Norrmejerier Vispgrädde

Gör så här

Koka socker, vatten och citronsaft på svag värme till en simmig lag, ca 10 min. Blanda sockerlag och 300 g hallon (spara 100 g till garnering). Kör i matberedare eller passera genom sil. Vispa grädden och blanda med bärmoset. Frys 3-4 tim. Rör 2-3 gånger under infrysningen för jämn konsistens. Skeda upp och garnera med hallon och rån.

En stor Laktosfri nyhet!

Nu belönas alla norrlänningar som föredrar laktosfri mjölk med en ny, större och miljövänligare förpackning. Den är 97% återvinningsbar och har en växtbaserad biokork.

Läs mer

Fjällfil - Ren njutning

Fjällfil® 4,2% är en mild och krämig fil av mjölk från norrländska gårdar. Den kittlande känslan på tungan är det som gör den så speciell. Ren, naturlig njutning! Toppa med dina egna favoriter eller häll upp och njut den som den är.