Till Norrmejerier startsida

Ingredienser

  • 3/4-1 kg färsk potatis
  • 200 g rökt skinka
  • 1 msk Norrmejerier Smör
  • 4 äggulor
  • 1 1/2 dl Norrmejerier Mellangrädde
  • 1 tsk grovmalen svartpeppar
  • 2 dl riven lagrad ost
  • 1 dl hackad gräslök

Gör så här

Skala potatisen. Koka den i lättsaltat vatten. Skär skinkan i små tärningar. Fräs dem några minuter i smör. Vispa samman äggulor och grädde. Lägg upp den heta potatisen i en värmd skål. Strö över skinkan. Häll på äggblandningen och rör om. Strö över svartpeppar, ost och gräslök.

En stor Laktosfri nyhet!

Nu belönas alla norrlänningar som föredrar laktosfri mjölk med en ny, större och miljövänligare förpackning. Den är 97% återvinningsbar och har en växtbaserad biokork.

Läs mer

Fjällfil - Ren njutning

Fjällfil® 4,2% är en mild och krämig fil av mjölk från norrländska gårdar. Den kittlande känslan på tungan är det som gör den så speciell. Ren, naturlig njutning! Toppa med dina egna favoriter eller häll upp och njut den som den är.