Till Norrmejerier startsida

Ingredienser

  • 1 äggvita
  • 2 dl Norrmejerier crème fraiche
  • 1 dl svartvinbärssylt
  • 2 dl små mandelbiskvier
  • 1 msk finhackad mynta

Gör så här

Vispa äggvitan till ett fast skum. Vispa crème fraiche med elvisp och vänd i äggvitan och svartvinbärssylten försiktigt. Varva mandelbiskvierna med svartvinbärsmoussen i portionsglas. Toppa med finhackad mynta. Låt stå i kylen ca 30 min innan servering.

En stor Laktosfri nyhet!

Nu belönas alla norrlänningar som föredrar laktosfri mjölk med en ny, större och miljövänligare förpackning. Den är 97% återvinningsbar och har en växtbaserad biokork.

Läs mer

Fjällfil - Ren njutning

Fjällfil® 4,2% är en mild och krämig fil av mjölk från norrländska gårdar. Den kittlande känslan på tungan är det som gör den så speciell. Ren, naturlig njutning! Toppa med dina egna favoriter eller häll upp och njut den som den är.