Till Norrmejerier startsida
Wasabilax på pumpernickel

Wasabilax på pumpernickel

Mängd: 12 stycken

3,5/5
(32 röster)

Ingredienser

  • 100 g gravad lax
  • 2 tsk wasabi
  • 1 msk finhackad dill
  • 1 dl Norrmejerier crème fraiche
  • saft av 1 lime
  • salt och peppar
  • dill
  • 12 pumpernickelskivor, eller annat mörkt bröd

Gör så här

Skär laxen i kuber om 0,5 x 0,5 centimeter. Blanda wasabi, crème fraiche, lime och dill och smaka av med salt och peppar.
Bred wasabikrämen på pumpernickelskivorna, lägg på laxkuber, garnera med dill och eventuellt extra lime.

En stor Laktosfri nyhet!

Nu belönas alla norrlänningar som föredrar laktosfri mjölk med en ny, större och miljövänligare förpackning. Den är 97% återvinningsbar och har en växtbaserad biokork.

Läs mer

Fjällfil - Ren njutning

Fjällfil® 4,2% är en mild och krämig fil av mjölk från norrländska gårdar. Den kittlande känslan på tungan är det som gör den så speciell. Ren, naturlig njutning! Toppa med dina egna favoriter eller häll upp och njut den som den är.