Till Norrmejerier startsida
Älgfärsspett i tunnbröd

Älgfärsspett i tunnbröd

Mängd: 4 portioner

0/5
(0 röster)

Ingredienser

  • 400 g älg- eller nötfärs
  • 2 msk ströbröd
  • 1 ägg
  • 1 dl crème fraiche Mexikansk-Chili
  • salt och nymalen peppar
  • 2 msk Norrmejerier Smör
  • 4 tunnbröd
  • 1 näve rödbetsskott
  • 1 näve ruccola
  • 1 liten finhackad rödlök
  • 1 dl crème fraiche Mexikansk-Chili

Gör så här

Blanda alla ingredienser till en smidig färs. Forma till avlånga bollar och trä upp på träspett. Stek i smör tills de fått fin färg och är genomstekta. Smöra tunnbröden och lägg i lite sallad, rödbettsskott, finhackad rödlök och ett färsspett. Vik ihop till en tunnbrödsrulle och servera med en klick crème fraiche.

Gör gott för Norrland

Vi sticker ut hakan lite när vi säger att vi inte är ett vanligt företag, eftersom vi har som mål att Göra gott för Norrland och vi vill ha dig med i laget: Tillsammans gör vi gott!

Ta reda på mer om Gör gott