Till Norrmejerier startsida
Ansjovissnibbar

Ansjovissnibbar

Gott som drinktilltugg eller TV-snacks

Mängd: 4 portioner

3/5
(2 röster)

Ingredienser

  • 60 g ansjovis
  • 1 finhackad gul- eller rödlök
  • 2 msk riven ost, gärna Västerbottensost® eller Norrmejerier Präst®
  • 2 msk crème fraiche
  • 4 stora mjuka vetetortillas
  • svartpeppar
  • Norrmejerier Smör

Gör så här

Mosa ihop avrunnen ansjovis, lök, ost och crème fraiche. Krydda med nymald svartpeppar. Fördela röran på två tortillas, täck med de två andra. Stek bröden i smör i stekpanna, gärna på bägge sidor. Skär upp i snibbar medan de är varma.

En stor Laktosfri nyhet!

Nu belönas alla norrlänningar som föredrar laktosfri mjölk med en ny, större och miljövänligare förpackning. Den är 97% återvinningsbar och har en växtbaserad biokork.

Läs mer

Fjällfil - Ren njutning

Fjällfil® 4,2% är en mild och krämig fil av mjölk från norrländska gårdar. Den kittlande känslan på tungan är det som gör den så speciell. Ren, naturlig njutning! Toppa med dina egna favoriter eller häll upp och njut den som den är.