Till Norrmejerier startsida
Bulgur med kycklingcurry

Bulgur med kycklingcurry

Mängd: 25 PORT (100 PORT)

4/5
(1 röster)

Annons

Ingredienser

  • hönsbuljong 25 l (8 l)
  • bulgur 1,5 kg (6 kg)
  • Norrmejerier Smör 125 g (0,5 kg)
  • kyckling, tärnad 2,5 kg (10 kg)
  • blomkålsbuketter 2,5 kg (10 kg)
  • curry 2 msk (1 dl)
  • spiskummin 2 msk (1 dl)
  • Norrmejerier Mellangrädde 1,25 l (5 l)
  • sallad eller färsk bladspenat 750 g (3 kg)
  • salt och vitpeppar

Gör så här

Koka upp buljongen. Lägg bulgurgrynen i bleck, häll på buljong och täck med lock. Låt dra 15 min. Bryn kyckling och blomkål i smör. Tillsätt kryddor och grädde. Koka 15 min tills kycklingen är genomkokt. Smaka av med salt och peppar.