Till Norrmejerier startsida

Ingredienser

  • 4 stora matjessillfiléer
  • 1 stor röd lök
  • 1 syrligt äpple
  • 3 dl Norrmejerier Gräddfil
  • 3 msk senap
  • 1 1/2 dl majonnäs
  • 3 hårdkokta ägg i klyftor
  • 1 dm gurka, skivad
  • 1/2 strimlad grön paprika
  • 2 tomater i klyftor
  • några dillkvistar

Gör så här

Skär sillfiléerna i bitar. Hacka lök och äpple. Lägg ut lök- och äppelhack på ett fat. Lägg sillfiléerna ovanpå. Blanda gräddfil, senap och majonnäs. Bred det över sillen. Garnera fatet med ägg, gurka, paprika, tomater och dill. Servera med nykokt färskpotatis.

En stor Laktosfri nyhet!

Nu belönas alla norrlänningar som föredrar laktosfri mjölk med en ny, större och miljövänligare förpackning. Den är 97% återvinningsbar och har en växtbaserad biokork.

Läs mer

Fjällfil - Ren njutning

Fjällfil® 4,2% är en mild och krämig fil av mjölk från norrländska gårdar. Den kittlande känslan på tungan är det som gör den så speciell. Ren, naturlig njutning! Toppa med dina egna favoriter eller häll upp och njut den som den är.