Till Norrmejerier startsida

Annons

Ingredienser

  • 3 hårdkokta ägg
  • 4 kalla kokta färskpotatisar
  • 1 liten knippe gräslök
  • 2 kvistar dill
  • ½ gul lök
  • 1 burk matjessill
  • 2 dl Norrmejerier Gräddfil
  • finrivet skal av ½ tvättad ekologisk citron
  • nymalen vitpeppar
  • 4 salladsblad

Gör så här

Skala äggen och dela vitor och gulor. Finhacka äggulor och äggvitor. Skiva potatisen tunt. Skär gräslöken i tunna rundlar. Finhacka dillen. Finhacka löken. Skär matjesfiléerna i små bitar. Blanda gräddfil med finrivet citronskal. Varva potatis, dill, gräslök, gul lök, matjessill, och gräddfil i koppar eller skålar. Peppra mellan varven. Toppa med finhackad äggvita och äggula samt rikligt med gräslök. Dekorera med salladsblad.