Till Norrmejerier startsida

Ingredienser

  • 2 ägg
  • 3 dl socker
  • 200 g Norrmejerier Smör
  • 2 dl Norrmejerier Filmjölk
  • 5 dl vetemjöl
  • 2 tsk bakpulver
  • 1 tsk vaniljsocker
  • 1 dl kakao
  • 100 g Mjölkchoklad, hackad

Gör så här

Sätt ugnen på 200°. Vispa ägg och socker vitt och fluffigt. Tillsätt smör och filmjölk. Blanda mjöl med bakpulver och rör ner i smeten tillsammans med övriga ingredienser. Fördela smeten i 20 muffinsformar. Grädda mitt i ugnen i 15 minuter. Riv gärna extra choklad över muffinsen före servering.

En stor Laktosfri nyhet!

Nu belönas alla norrlänningar som föredrar laktosfri mjölk med en ny, större och miljövänligare förpackning. Den är 97% återvinningsbar och har en växtbaserad biokork.

Läs mer

Fjällfil - Ren njutning

Fjällfil® 4,2% är en mild och krämig fil av mjölk från norrländska gårdar. Den kittlande känslan på tungan är det som gör den så speciell. Ren, naturlig njutning! Toppa med dina egna favoriter eller häll upp och njut den som den är.