Till Norrmejerier startsida

Ingredienser

  • 2 msk ströbröd
  • 4 msk Norrmejerier Mjölk
  • 1 msk Norrmejerier Smör
  • 1 dl kantareller (färska eller konserverade, kan uteslutas om så önskas)
  • 300 g nötfärs
  • 300 g viltfärs (går att ersätta med annan färs)
  • ½ finhackad gul lök
  • ½ msk salt (eller efter smak)
  • ½ msk svartpeppar (eller efter smak)
  • 1 msk Norrmejerier Smör
  • 2 msk rapsolja

Gör så här

Blanda ströbröd och mjölk och låt svälla ca 10 minuter. Dela och fräs kantarellerna i smör tills de är gyllenbruna. Blanda ströbröd/mjölk och kantareller med övriga ingredienser, forma till fyra stora biffar (eller om du föredrar mindre biffar, gör åtta små) och stek i olja och smör.

En stor Laktosfri nyhet!

Nu belönas alla norrlänningar som föredrar laktosfri mjölk med en ny, större och miljövänligare förpackning. Den är 97% återvinningsbar och har en växtbaserad biokork.

Läs mer

Fjällfil - Ren njutning

Fjällfil® 4,2% är en mild och krämig fil av mjölk från norrländska gårdar. Den kittlande känslan på tungan är det som gör den så speciell. Ren, naturlig njutning! Toppa med dina egna favoriter eller häll upp och njut den som den är.