Till Norrmejerier startsida
Pepparkakor med ädelost

Pepparkakor med ädelost

Lika gott som enkelt. Har du inte prövat detta förr så gör det bums!

3,5/5
(99 röster)

Ingredienser

  • 100 g ädelost
  • 3 dl Norrmejerier Gräddfil

Gör så här

Gaffelmosa ädelost och gräddfil. Det räcker till massor av pepparkakor. Skulle det bli något över är det gott att toppa en bit grillad lax eller biff med ädelostkrämen.

Produkter i receptet:

En stor Laktosfri nyhet!

Nu belönas alla norrlänningar som föredrar laktosfri mjölk med en ny, större och miljövänligare förpackning. Den är 97% återvinningsbar och har en växtbaserad biokork.

Läs mer

Fjällfil - Ren njutning

Fjällfil® 4,2% är en mild och krämig fil av mjölk från norrländska gårdar. Den kittlande känslan på tungan är det som gör den så speciell. Ren, naturlig njutning! Toppa med dina egna favoriter eller häll upp och njut den som den är.