Till Norrmejerier startsida
Räkröra med hackat ägg, rödlök och löjrom

Räkröra med hackat ägg, rödlök och löjrom

Mängd: 10-12 snittar

3/5
(21 röster)

Ingredienser

  • 1/2 kg frysta räkor
  • 2 hårdkokta ägg
  • 1 rödlök
  • 2-3 msk Norrmejerier crème fraiche
  • 1 msk majonnäs
  • salt och peppar
  • vitt bröd
  • 2 msk löjrom dillkvist

Gör så här

Tina och skala räkorna. (Spara några till garnering). Hacka räkor, ägg och rödlök. Blanda samman med crème fraiche och majonnäs. Krydda med salt och nymald svartpeppar. Låt gärna röran stå kallt en stund före servering. Lägg upp på rostade små snittar. Garnera med extra räka och löjromklick. Toppa med dill.

En stor Laktosfri nyhet!

Nu belönas alla norrlänningar som föredrar laktosfri mjölk med en ny, större och miljövänligare förpackning. Den är 97% återvinningsbar och har en växtbaserad biokork.

Läs mer

Allt om norrländsk ost

När du väljer ost från dina norrländska mjölkbönder är du samtidigt med och gynnar vårt gemensamma Norrland. Men hur går det till egentligen? Och varför är det hål i osten egentligen? Här hittar du allt om våra norrländska ostar.

Allt om norrländsk ost

Laktosfritt från Norrland

Det finns massor med goda laktosfria produkter för dig som vill göra det bästa valet. Både för dig och hela vårt älskade Norrland. Har du koll på dina norrländska mjölkbönders goda laktosfria sortiment?

Läs mer