Till Norrmejerier startsida
Räkröra med hackat ägg, rödlök och löjrom

Räkröra med hackat ägg, rödlök och löjrom

Mängd: 10-12 snittar

3/5
(14 röster)

Ingredienser

  • 1/2 kg frysta räkor
  • 2 hårdkokta ägg
  • 1 rödlök
  • 2-3 msk Norrmejerier crème fraiche
  • 1 msk majonnäs
  • salt och peppar
  • vitt bröd
  • 2 msk löjrom dillkvist

Gör så här

Tina och skala räkorna. (Spara några till garnering). Hacka räkor, ägg och rödlök. Blanda samman med crème fraiche och majonnäs. Krydda med salt och nymald svartpeppar. Låt gärna röran stå kallt en stund före servering. Lägg upp på rostade små snittar. Garnera med extra räka och löjromklick. Toppa med dill.

Gör gott för Norrland

Vi sticker ut hakan lite när vi säger att vi inte är ett vanligt företag, eftersom vi har som mål att Göra gott för Norrland och vi vill ha dig med i laget: Tillsammans gör vi gott!

Ta reda på mer om Gör gott