Till Norrmejerier startsida
Rödbetor med kamutvete och ingefärs- crème fraiche

Rödbetor med kamutvete och ingefärs- crème fraiche

Mängd: 4 portioner

0/5
(0 röster)

Ingredienser

  • 4 dl kokt kamutvete
  • 1 kg rödbetor, gärna gula
  • och polkabetor
  • 1 msk färsk riven ingefära
  • 2 dl Norrmejerier crème fraiche
  • 1 tsk citronjuice
  • salt och nymalen svartpeppar
  • 1 ask machésallad
  • 1 näve ärtskott

Gör så här

Koka och skala rödbetorna. Dela betorna i mindre bitar. Blanda ingefära med crème fraiche och citronjuice. Smaka av med salt och peppar. Blanda sallad och ärtskott med kamutvete och rödbetor. Toppa med en klick crème fraiche.

Gör gott för Norrland

Vi sticker ut hakan lite när vi säger att vi inte är ett vanligt företag, eftersom vi har som mål att Göra gott för Norrland och vi vill ha dig med i laget: Tillsammans gör vi gott!

Ta reda på mer om Gör gott