Till Norrmejerier startsida
Rödbetor med kamutvete och ingefärs- crème fraiche

Rödbetor med kamutvete och ingefärs- crème fraiche

Mängd: 4 portioner

5/5
(1 röster)

Ingredienser

  • 4 dl kokt kamutvete
  • 1 kg rödbetor, gärna gula
  • och polkabetor
  • 1 msk färsk riven ingefära
  • 2 dl Norrmejerier crème fraiche
  • 1 tsk citronjuice
  • salt och nymalen svartpeppar
  • 1 ask machésallad
  • 1 näve ärtskott

Gör så här

Koka och skala rödbetorna. Dela betorna i mindre bitar. Blanda ingefära med crème fraiche och citronjuice. Smaka av med salt och peppar. Blanda sallad och ärtskott med kamutvete och rödbetor. Toppa med en klick crème fraiche.

Äntligen är våra Solskensfiler här!

Smaskiga Solskensfiler för de norrländska frukostborden med smak av Äpple/Päron och Kokos/Passion.

Norrmejeriers goda filsortiment

En stor Laktosfri nyhet!

Nu belönas alla norrlänningar som föredrar laktosfri mjölk med en ny, större och miljövänligare förpackning. Den är 97% återvinningsbar och har en växtbaserad biokork.

Läs mer