Mängd: 4 portioner
Skala och riv ingefära och vitlök fint. Blanda med ketchup och soja, samt smaka av med salt och peppar. Pensla marinaden på revbensspjällen och låt marinera i en skål med plastfilm över ett par timmar. Skär bort rotstocken från vitkålen och strimla den tunt med en vass kniv. Skala moroten och skär den i tunna skivor på längden. Strimla
skivorna tunt. Blanda vitkål och morot med crème fraiche. Smaka av med salt, peppar och lime-saft. Låt stå i kyl ca 1 timme innan servering. Sätt ugnen på 200°. Skär potatisarna
på mitten och pensla dem med lite olja. Salta och peppra. Baka dem i ca 40 min eller tills de är helt mjuka. Skär ananasen i klyftor. Grilla revbensspjällen i ca 10 min på varje sida eller tills de är helt genomstekta. Vänd dem då och då så att de inte bränns. Grilla ananasen ett par minuter på varje sida så att den blir varm och får lite färg. Värm potatisen på grillen. Skär upp revbensspjällen och servera med coleslaw, potatis och grillad ananas.Dekorera med limeklyftor och korianderblad.