Till Norrmejerier startsida
Varm ciabatta med tonfisk

Varm ciabatta med tonfisk

Tillagningstid: 15-20 min.

Mängd: 4 portioner

2,5/5
(3 röster)

Ingredienser

  • 4 portionsbröd, ciabatta eller baguette
  • 2 burkar tonfisk
  • 1/2 purjolök
  • Norrmejerier Smör
  • 2 dl crème fraiche, Mexican-Chili

Gör så här

Sätt ugnen på 175°. Låt tonfisken rinna av. Ansa och strimla purjolöken. Fräs den med smör i en stekpanna. Blanda i tonfisk och crème fraiche. Koka ihop 2-3 minuter. Dela och fyll bröden. Lägg dem på en plåt med bakplåtspapper. Värm ca 5 minuter i ugnen. Servera med sallad.

Fjällfil - Ren njutning

Fjällfil® 4,2% är en mild och krämig fil av mjölk från norrländska gårdar. Den kittlande känslan på tungan är det som gör den så speciell. Ren, naturlig njutning! Toppa med dina egna favoriter eller häll upp och njut den som den är.