Till Norrmejerier startsida
Waldorfsallad

Waldorfsallad

Tillbehör till kallskuret kött, men passar lika bra till grillat eller tillsammans med tunna skivor rökt skinka eller rökt lax.

Mängd: 4 portioner

3,5/5
(2 röster)

Ingredienser

  • 400 g rotselleri
  • 1 fänkål
  • 1 syrligt äpple, skalat
  • 1 msk fransk senap
  • 3 dl Norrmejerier Gräddfil
  • salt och peppar

Gör så här

Skala och strimla sellerin. Doppa strimlorna snabbt i kokande vatten och låt rinna av i ett durkslag. Strimla fänkål och skalat äpple. Blanda selleri, fänkål och äpple med senap och gräddfil. Smaksätt med salt och peppar. Garnera med det gröna från fänkålen.

Produkter i receptet:

Fjällfil - Ren njutning

Fjällfil® 4,2% är en mild och krämig fil av mjölk från norrländska gårdar. Den kittlande känslan på tungan är det som gör den så speciell. Ren, naturlig njutning! Toppa med dina egna favoriter eller häll upp och njut den som den är.