Till Norrmejerier startsida
Böcklingsallad med haricots verts

Böcklingsallad med haricots verts

Mängd: 4 portioner

4,5/5
(10 röster)

Ingredienser

  • 4 böcklingar eller 400 g annan rökt fisk
  • 200 g haricot verts
  • 2 dl crème fraiche Franska Örter
  • 1 knippe rädisor
  • 1 påse (ca 50 g) röda mangoldskott
  • 1 rödlök, finhackad
  • 4 kokta ägg i klyftor
  • dill
  • salt och nymalen peppar

Gör så här

Rensa fisken. Koka bönorna i lättsaltat vatten. Blanda bönor och fisk med crème fraiche. Smaka av med salt och peppar. Skiva rädisorna. Lägg salladen på ett fat. Garnera med böcklingröran, ägg i klyftor, rädisor och strö över rödlöken. Toppa med dill.

Gör gott för Norrland

Vi sticker ut hakan lite när vi säger att vi inte är ett vanligt företag, eftersom vi har som mål att Göra gott för Norrland och vi vill ha dig med i laget: Tillsammans gör vi gott!

Ta reda på mer om Gör gott