Till Norrmejerier startsida
Böcklingsallad med haricots verts

Böcklingsallad med haricots verts

Mängd: 4 portioner

4,5/5
(9 röster)

Ingredienser

  • 4 böcklingar eller 400 g annan rökt fisk
  • 200 g haricot verts
  • 2 dl crème fraiche Franska Örter
  • 1 knippe rädisor
  • 1 påse (ca 50 g) röda mangoldskott
  • 1 rödlök, finhackad
  • 4 kokta ägg i klyftor
  • dill
  • salt och nymalen peppar

Gör så här

Rensa fisken. Koka bönorna i lättsaltat vatten. Blanda bönor och fisk med crème fraiche. Smaka av med salt och peppar. Skiva rädisorna. Lägg salladen på ett fat. Garnera med böcklingröran, ägg i klyftor, rädisor och strö över rödlöken. Toppa med dill.

En stor Laktosfri nyhet!

Nu belönas alla norrlänningar som föredrar laktosfri mjölk med en ny, större och miljövänligare förpackning. Den är 97% återvinningsbar och har en växtbaserad biokork.

Läs mer

Allt om norrländsk ost

När du väljer ost från dina norrländska mjölkbönder är du samtidigt med och gynnar vårt gemensamma Norrland. Men hur går det till egentligen? Och varför är det hål i osten egentligen? Här hittar du allt om våra norrländska ostar.

Allt om norrländsk ost

Laktosfritt från Norrland

Det finns massor med goda laktosfria produkter för dig som vill göra det bästa valet. Både för dig och hela vårt älskade Norrland. Har du koll på dina norrländska mjölkbönders goda laktosfria sortiment?

Läs mer