Till Norrmejerier startsida
Böcklingsallad med haricots verts

Böcklingsallad med haricots verts

Mängd: 4 portioner

4,5/5
(12 röster)

Ingredienser

  • 4 böcklingar eller 400 g annan rökt fisk
  • 200 g haricot verts
  • 2 dl crème fraiche Franska Örter
  • 1 knippe rädisor
  • 1 påse (ca 50 g) röda mangoldskott
  • 1 rödlök, finhackad
  • 4 kokta ägg i klyftor
  • dill
  • salt och nymalen peppar

Gör så här

Rensa fisken. Koka bönorna i lättsaltat vatten. Blanda bönor och fisk med crème fraiche. Smaka av med salt och peppar.
Skiva rädisorna. Lägg salladen på ett fat. Garnera med böcklingröran, ägg i klyftor, rädisor och strö över rödlöken. Toppa med dill.