Till Norrmejerier startsida
Frusen ansjovistårta

Frusen ansjovistårta

Mängd: ca 8 portioner

0/5
(0 röster)

Ingredienser

  • 1 burk ansjovisfiléer, 125 g
  • 3 dl Norrmejerier Vispgrädde
  • 1/2 dl hackad gräslök
  • 1/2 dl hackad dill

Till garnering:

  • 2 hårdkokta ägg
  • 1 liten rödlök
  • 1/2 dl hackad gräslök
  • 1 burk ansjovisfiléer, 125 g

Gör så här

Hacka ansjovisfiléerna. Vispa grädden. Blanda den med ansjovis, gräslök och dill. Bred ut blandningen i en rund form. Ställ in i frysen. Låt stå ca 5 tim. Skala och hacka äggen. Finhacka rödlöken. Blanda ägg, rödlök och gräslök. Stjälp upp ansjovistårtan på ett fat. Garnera den först med ansjovisfiléerna, så att de markerar portionsbitar. Fyll i med de övriga ingredienserna.

Gör gott för Norrland

Vi sticker ut hakan lite när vi säger att vi inte är ett vanligt företag, eftersom vi har som mål att Göra gott för Norrland och vi vill ha dig med i laget: Tillsammans gör vi gott!

Ta reda på mer om Gör gott