Till Norrmejerier startsida

Ingredienser

  • 200 g vitkål eller rödkål
  • 200 g vindruvor
  • 2 äpplen
  • 250 g inlagda rödbetor

Sås:

  • 3 dl Norrmejerier Gräddfil
  • 2-3 msk riven färsk pepparrot
  • eller 2-3 tsk riven pepparrot på tub
  • salt

Gör så här

Finstrimla vit- eller rödkål. Dela och kärna ur vindruvorna. Skala äpplena och ta bort kärnhuset. Skär äpplen och rödbetor i små tärningar. Lägg alltsammans i en skål.
Blanda gräddfil och pepparrot. Smaksätt med lite salt.
Rör ner såsen i salladen eller servera den separat.

Produkter i receptet:

En stor Laktosfri nyhet!

Nu belönas alla norrlänningar som föredrar laktosfri mjölk med en ny, större och miljövänligare förpackning. Den är 97% återvinningsbar och har en växtbaserad biokork.

Läs mer

Fjällfil - Ren njutning

Fjällfil® 4,2% är en mild och krämig fil av mjölk från norrländska gårdar. Den kittlande känslan på tungan är det som gör den så speciell. Ren, naturlig njutning! Toppa med dina egna favoriter eller häll upp och njut den som den är.