Till Norrmejerier startsida

Ingredienser

  • 1 1/2 dl Norrmejerier Mjölk 3%
  • 3/4 dl ströbröd
  • 400 g köttfärs
  • 1 ägg
  • 1 tsk salt
  • 1 1/2 tsk vitpeppar
  • 2 krm socker
  • en klick Norrmejerier Smör

Gör så här

Blanda mjölk och ströbröd i en bunke och låt det svälla i 5 minuter. Rör sedan ihop alla ingredienser och arbeta till en jämn färs. Forma runda små bullar med hjälp av sked och vattensköljda händer och stek dem vackert gyllenbruna i smör på svag värme. Servera med grönsaksrisotto

En stor Laktosfri nyhet!

Nu belönas alla norrlänningar som föredrar laktosfri mjölk med en ny, större och miljövänligare förpackning. Den är 97% återvinningsbar och har en växtbaserad biokork.

Läs mer

Fjällfil - Ren njutning

Fjällfil® 4,2% är en mild och krämig fil av mjölk från norrländska gårdar. Den kittlande känslan på tungan är det som gör den så speciell. Ren, naturlig njutning! Toppa med dina egna favoriter eller häll upp och njut den som den är.