Till Norrmejerier startsida
Sill på thin crisp med småpotatis, rödlök, västerbottensost och gräddfil

Sill på thin crisp med småpotatis, rödlök, västerbottensost och gräddfil

Mängd: 4 portioner

3/5
(1 röster)

Ingredienser

  • 4 st thin crisp, naturellt
  • 400 g inlagd sill
  • 400 g kokt småpotatis
  • 1 tsk olivolja
  • 2 msk skivad gräslök
  • ½ rödlök
  • 100 g västerbottensost
  • 1 dl Norrmejerier Gräddfil
  • 12 dillvippor
  • svartpeppar

Gör så här

Gör så här:
Dela sillen i mindre bitar. Blanda potatisen med olivolja och gräslök. Skiva löken. Låt svalna. Bryt osten i mindre bitar. Fördela allt på thin crisp. Garnera med dill och svartpeppar