Till Norrmejerier startsida
Pepparkaka med ost- och druvtopping

Pepparkaka med ost- och druvtopping

Pepparkaka och den salta grönmögelosten är en julig kombination till glöggfesten.

Mängd: 12 st

3,5/5
(57 röster)

Ingredienser

  • 12 pepparkakor
  • 1 dl blå druvor
  • 1 dl gröna druvor
  • 50 g grönmögelost
  • 1 dl Norrmejerier Gräddfil
  • 12 valnötter

Gör så här

Dela druvorna och kärna ur dem. Mosa osten med en gaffel och blanda med gräddfilen. Vänd ner druvorna. Toppa pepparkakorna med blandningen och dekorera med en valnötskärna på varje.


Produkter i receptet:

En stor Laktosfri nyhet!

Nu belönas alla norrlänningar som föredrar laktosfri mjölk med en ny, större och miljövänligare förpackning. Den är 97% återvinningsbar och har en växtbaserad biokork.

Läs mer

Fjällfil - Ren njutning

Fjällfil® 4,2% är en mild och krämig fil av mjölk från norrländska gårdar. Den kittlande känslan på tungan är det som gör den så speciell. Ren, naturlig njutning! Toppa med dina egna favoriter eller häll upp och njut den som den är.