Till Norrmejerier startsida

Ingredienser

  • 250 g mörk choklad, helst 70% kakaohalt
  • 1 dl Norrmejerier Vispgrädde
  • 1 msk Norrmejerier Smör, rumstempererat
  • 2 msk mörk rom (kan uteslutas)
  • kakao att rulla tryffeln i

Gör så här

Hacka chokladen. Koka upp grädden och drag den av värmen. Tillsätt choklad, smör och rom. Rör det hela slätt. Låt massan stelna ett par timmar i kylen. Rulla runda kulor och rulla dem i kakao. Förvara svalt.

Äntligen är våra Solskensfiler här!

Smaskiga Solskensfiler för de norrländska frukostborden med smak av Äpple/Päron och Kokos/Passion.

Norrmejeriers goda filsortiment

En stor Laktosfri nyhet!

Nu belönas alla norrlänningar som föredrar laktosfri mjölk med en ny, större och miljövänligare förpackning. Den är 97% återvinningsbar och har en växtbaserad biokork.

Läs mer