Till Norrmejerier startsida
Skinkrullar med sommarsallad

Skinkrullar med sommarsallad

Alla typer av fyllda rullar är goda och praktiska på utflykten. Allt ifrån kalla pannkakor med socker och sylt, till rostbiffrullar fyllda med potatissallad. Skinka är god att fylla med en matig sallad på ris, ananas och grönsaker.

Mängd: 4 portioner

5/5
(5 röster)

Ingredienser

  • 8 tunna skivor rökt skinka
  • 2 dl frysta sommargrönsaker
  • (t ex ärtor, majs och morötter)
  • 1 dl kokt kallt ris
  • 1/2 dl krossad/tärnad ananas
  • 1–1 1/2 dl Norrmejerier Gräddfil
  • salt och peppar

Gör så här

Tina de frysta grönsakerna och blanda med ris och ananas. Vänd ihop alltsammans med gräddfil så det binder. Krydda med salt och peppar. Fyll skinkrullarna med salladen och förvara dem så svalt det går tills ni ska äta. Dekorera gärna med paprikaringar.

Produkter i receptet:

Fjällfil - Ren njutning

Fjällfil® 4,2% är en mild och krämig fil av mjölk från norrländska gårdar. Den kittlande känslan på tungan är det som gör den så speciell. Ren, naturlig njutning! Toppa med dina egna favoriter eller häll upp och njut den som den är.