Till Norrmejerier startsida
Bärmousse i chokladskålar

Bärmousse i chokladskålar

Mängd: 4 portioner

3,5/5
(45 röster)

Ingredienser

  • 200 g mörk blockchoklad
  • 2 dl blåbär/hallon
  • 3 msk florsocker
  • 4 dl Norrmejerier Vispgrädde

Gör så här

Chokladskålar: Smält blockchoklad. Pensla insidan av muffinsformar med en brödpensel. Låt det stelna och pensla en omgång till. Färdiga chokladskålar kan man också köpa i välsorterade affärer. Bärmousse: Värm bären i en kastrull med sockret. Mixa bären. Låt det kallna. Vispa grädden. Blanda ihop grädden och bären. Fyll chokladskålarna och ställ i kylen minst 15 minuter.

Äntligen är våra Solskensfiler här!

Smaskiga Solskensfiler för de norrländska frukostborden med smak av Äpple/Päron och Kokos/Passion.

Norrmejeriers goda filsortiment

En stor Laktosfri nyhet!

Nu belönas alla norrlänningar som föredrar laktosfri mjölk med en ny, större och miljövänligare förpackning. Den är 97% återvinningsbar och har en växtbaserad biokork.

Läs mer