Till Norrmejerier startsida

Ingredienser

  • 400 g köttfärs
  • 1 tsk salt
  • 1 krm svartpeppar
  • 1 1/2 msk potatismjöl
  • 1 dl Norrmejerier Mjölk 3%
  • en klick Norrmejerier Smör
  • 1 burk krossade tomater
  • 1 dl Norrmejerier Vispgrädde
  • 1 msk soja
  • 1 dl Norrmejerier Gräddfil

Gör så här

Blanda färsen med salt, peppar, potatismjöl och mjölk. Bryn smöret i stekpanna och platta ut färsen med handen så den täcker hela pannan. Stek biffen cirka 4 minuter. Dela färsen i fyra delar, vänd den och stek 4 minuter på andra sidan. Häll på 1/2 dl krossade tomater, grädde och soja. Låt såsen koka ihop några minuter. Servera biffen med en klick krossade tomater och en klick gräddfil på varje bit. Dekorera med lite timjan eller oregano.

Gör gott för Norrland

Vi sticker ut hakan lite när vi säger att vi inte är ett vanligt företag, eftersom vi har som mål att Göra gott för Norrland och vi vill ha dig med i laget: Tillsammans gör vi gott!

Ta reda på mer om Gör gott