Till Norrmejerier startsida
Mangokräm med passionsfrukt

Mangokräm med passionsfrukt

Mängd: 4-6 portioner

4/5
(6 röster)

Ingredienser

  • 1 burk, ca 225 g mango eller persika,
  • väl avrunnen
  • 2 äggulor
  • 1/2 dl socker
  • 2 dl Norrmejerier Vispgrädde
  • 3-4 passionsfrukter

Gör så här

Vispa ägg och socker till ljus skummig kräm. Låt mangon rinna av och lägg den i äggkrämen. Finfördela mangoköttet med hjälp av stavmixer. Vispa grädden i separat bunke till hårt skum. Vänd ihop mangokräm och vispgrädde med luftiga tag, toppa med passionsfrukt och kyl till servering.

Gör gott för Norrland

Vi sticker ut hakan lite när vi säger att vi inte är ett vanligt företag, eftersom vi har som mål att Göra gott för Norrland och vi vill ha dig med i laget: Tillsammans gör vi gott!

Ta reda på mer om Gör gott