Till Norrmejerier startsida

Ingredienser

  • 200 g rabarber
  • 1 dl socker
  • 1 dl vatten
  • 3 dl Norrmejerier Vispgrädde
  • 4 gelatinblad
  • rostad flagad mandel

Gör så här

Koka ihop rabarber, socker och vatten till en kräm.Ta undan lite kräm till servering. Vispa grädden. Blötlägg gelatinbladen. Smält dem i den fortfarande varma rabarberkrämen. Låt det svalna en liten stund innan du blandar det med den vispade grädden (vänta dock inte tills den börjar
stelna). Häll upp i en form fodrad med plastfilm och ställ kallt över
natten. Servera med extra rabarberkräm och rostad flagad mandel.

En stor Laktosfri nyhet!

Nu belönas alla norrlänningar som föredrar laktosfri mjölk med en ny, större och miljövänligare förpackning. Den är 97% återvinningsbar och har en växtbaserad biokork.

Läs mer

Fjällfil - Ren njutning

Fjällfil® 4,2% är en mild och krämig fil av mjölk från norrländska gårdar. Den kittlande känslan på tungan är det som gör den så speciell. Ren, naturlig njutning! Toppa med dina egna favoriter eller häll upp och njut den som den är.