Till Norrmejerier startsida
Senapssvängd brysselkål

Senapssvängd brysselkål

Mängd: 4 portioner

4/5
(4 röster)

Ingredienser

  • 500 g färsk eller fryst brysselkål
  • 1 dl Norrmejerier Vispgrädde
  • 2 tsk senap
  • salt och svartpeppar

Gör så här

Dela brysselkålen om huvudena är stora. Koka dem nätt och jämnt mjuka i lättsaltat vatten 5-10 min. Blanda grädde och senap.Koka ihop något. Smaksätt med salt och peppar. Lägg i kålen och koka ytterligare någon minut. Servera som grönsak till skinka, korv eller köttbullar

Gör gott för Norrland

Vi sticker ut hakan lite när vi säger att vi inte är ett vanligt företag, eftersom vi har som mål att Göra gott för Norrland och vi vill ha dig med i laget: Tillsammans gör vi gott!

Ta reda på mer om Gör gott