Till Norrmejerier startsida
Festliga pastarullar med skaldjur och sparris

Festliga pastarullar med skaldjur och sparris

Mängd: 4 portioner

4/5
(52 röster)

Ingredienser

  • ett paket färska lasagneplattor
  • en klick Norrmejerier Smör
  • 200 g färsk eller fryst sparris
  • 5 dl Norrmejerier Pastagrädde
  • 400 g blandade skaldjur
  • 1 dl riven Västerbottensost

Gör så här

Sätt ugnen på 200°. Smörj en låg gratängform. Skär lasagnen till avlånga plattor, lagom stora att vira in några sparris i. Rulla sedan in 3-4 sparrisar i varje rulle. Häll på hälften av grädden och grädda i 10 minuter. Fördela skaldjuren över pastan, häll på resten av grädden och grädda i ytterligare 10 minuter. Toppa med riven ost och gratinera tills osten smält och allt är varmtoch bubbligt.

Fjällfil - Ren njutning

Fjällfil® 4,2% är en mild och krämig fil av mjölk från norrländska gårdar. Den kittlande känslan på tungan är det som gör den så speciell. Ren, naturlig njutning! Toppa med dina egna favoriter eller häll upp och njut den som den är.