Till Norrmejerier startsida
Festliga pastarullar med skaldjur och sparris

Festliga pastarullar med skaldjur och sparris

Mängd: 4 portioner

4/5
(43 röster)

Annons

Ingredienser

  • ett paket färska lasagneplattor
  • en klick Norrmejerier Smör
  • 200 g färsk eller fryst sparris
  • 5 dl Norrmejerier Pastagrädde
  • 400 g blandade skaldjur
  • 1 dl riven Västerbottensost

Gör så här

Sätt ugnen på 200°. Smörj en låg gratängform. Skär lasagnen till avlånga plattor, lagom stora att vira in några sparris i. Rulla sedan in 3-4 sparrisar i varje rulle. Häll på hälften av grädden och grädda i 10 minuter. Fördela skaldjuren över pastan, häll på resten av grädden och grädda i ytterligare 10 minuter. Toppa med riven ost och gratinera tills osten smält och allt är varmtoch bubbligt.